Een andere wereld is mogelijk

Door uw wijnen bij Ovino te kopen, helpt u de planeet door producenten te steunen die bezorgd zijn over de biodiversiteit en de plaats van de mens op aarde.

Naast deze overwegingen zijn onze producenten ook sterk betrokken bij verschillende projecten die bijdragen aan het creëren van een eerlijkere wereld.

Hieronder is een kleine lijst van hen...

Filipijnse wijnen

Vini di Filippo besloot samen te werken met La semente (https://www.lasemente.it/) om de eerste ethische wijn uit Umbrië te creëren. Autistische adolescenten die worden geholpen door La Semente zijn inderdaad geïntegreerd in de arbeidswereld dankzij Vini di Filippo. Naast de bescherming van de natuur of het behoud van landschappen, de wens om een actor voor het goede te zijn op zijn grondgebied, door bij te dragen aan de ontwikkeling van sociale landbouw.

 

Kasteel van Tassarolo

De aarde is niet van de mens, maar de mens is van de aarde.

Sinds vele jaren, Kasteel van Tassarolo geïnvesteerd in toekomstige generaties door kinderen van de plaatselijke school te verwelkomen om een moestuin te ontwikkelen en het belang van biologisch en biodiversiteit te leren kennen. En waarom niet zonder tractoren en in een ander tempo leven? Met de verschillende trainingsweekenden die het hele jaar door worden georganiseerd, helpt Castello di Tassarolo om het paard weer centraal te stellen in het werk, want een andere wereld is mogelijk...

...