Teruggavebeleid

Ons beleid duurt 30 dagen. Als er 30 dagen zijn verstreken sinds uw aankoop, kunnen we u helaas geen terugbetaling of omruiling aanbieden.

Om in aanmerking te komen voor retournering, moet uw artikel ongebruikt zijn en zich in dezelfde staat bevinden als waarin u het heeft ontvangen. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

Verschillende soorten producten kunnen niet worden geretourneerd. Bederfelijke goederen zoals etenswaren, bloemen of tijdschriften kunnen niet worden geretourneerd.

Andere artikelen die niet kunnen worden geretourneerd:
* Cadeaubonnen

Om een retourzending te doen, moet u ons een ontvangstbewijs of aankoopbewijs tonen.

Retourneer uw aankoop niet naar de fabrikant.

Er zijn bepaalde situaties waarin slechts een gedeeltelijke restitutie wordt verleend: (indien van toepassing)

* Elk item dat niet in de originele staat is, dat is beschadigd of waarvan sommige onderdelen ontbreken om redenen die niet te wijten zijn aan een fout van onze kant.
* Elk artikel dat meer dan 30 dagen na levering wordt geretourneerd.

Restitutie (indien van toepassing)
Zodra we het geretourneerde artikel hebben ontvangen en geïnspecteerd, sturen we je een e-mail om te bevestigen dat we het hebben ontvangen. We zullen u ook op de hoogte stellen van onze beslissing om uw terugbetalingsverzoek goed te keuren of af te wijzen.
Als uw verzoek wordt goedgekeurd, wordt uw terugbetaling verwerkt en wordt binnen 2 weken automatisch een tegoed op uw creditcard of oorspronkelijke betaalmethode toegepast.

Te late of ontbrekende restituties (indien van toepassing)
Als u uw teruggave nog niet heeft ontvangen, controleer dan nogmaals uw bankrekening.
Neem vervolgens contact op met de instantie die uw creditcard heeft uitgegeven, aangezien het even kan duren voordat uw terugbetaling officieel wordt geboekt.
Neem dan contact op met uw bank. Er is vaak een verwerkingstijd vereist voordat een terugbetaling wordt geboekt.
Als je dit allemaal hebt gedaan en je hebt je terugbetaling nog steeds niet ontvangen, neem dan contact met ons op via info@ovino.be.

Omruilen (indien van toepassing)
We vervangen alleen een artikel als het defect of beschadigd is. Indien u het in dit geval wenst in te ruilen voor hetzelfde artikel, stuur ons dan een e-mail naar info@ovino.be en stuur ons uw artikel naar: Erria 89, Lierneux, 4990, België.

Cadeaus
Als het geretourneerde artikel bij aankoop als cadeau is geïdentificeerd en rechtstreeks naar u is verzonden, ontvangt u een cadeaubon die gelijk is aan de waarde van uw retourzending. Zodra we het geretourneerde artikel hebben ontvangen, ontvang je een cadeaubon.

Als het item bij aankoop niet als een geschenk werd geïdentificeerd, of als de gever van het geschenk liever later ontvang als eerste het item en geef het aan u, zullen wij een terugbetaling aan de gever van het geschenk te geven. En hij zal weten dat u hebben het artikel geretourneerd.

Verzenden
Om een product te retourneren, moet u het per post opsturen naar: Erria 89, Lierneux, 4990, België.

U bent zelf verantwoordelijk voor het betalen van uw eigen verzendkosten om uw artikel te retourneren. Verzendkosten worden niet gerestitueerd. Als u een terugbetaling ontvangt, worden de verzendkosten voor de retourzending hierop in mindering gebracht.

Afhankelijk van waar u woont, kan de tijd die nodig is om uw geruilde product te ontvangen, variëren.

Als u een artikel verzendt van meer dan € 75, kunt u overwegen om een bezorgservice te gebruiken waarmee u de verzending kunt volgen of een afleververzekering kunt kopen. We kunnen niet garanderen dat we uw geretourneerde artikel zullen ontvangen.