Meteen naar de content

Biologische, biodynamische, sulfietvrije wijn en Italiaanse gastronomie

  • ontvangst
  • Catalogus
    • Catalogus
    • Arrosticini
    • Pasta, olijfolie, truffel, ...
    • Olijfolie
    • Kijken
  • nieuwtjes
  • Lage prijzen
  • Onze producenten
  • Een andere wereld is mogelijk
    • Een andere wereld is mogelijk
    • doelstelling 3%
    • Ecologische renovatie
  • Info - Evenementen
  • Kijken
  • Neem contact met ons op
Inloggen
  • Facebook
  • Instagram
Ovino.be
  • ontvangst
  • Catalogus
    • Catalogus
    • Arrosticini
    • Pasta, olijfolie, truffel, ...
    • Olijfolie
    • Kijken
  • nieuwtjes
  • Lage prijzen
  • Onze producenten
  • Een andere wereld is mogelijk
    • Een andere wereld is mogelijk
    • doelstelling 3%
    • Ecologische renovatie
  • Info - Evenementen
  • Kijken
  • Neem contact met ons op
Inloggen Winkelwagen

Artikel toegevoegd aan winkelwagen

Recepten

Recette Chakchouka

Recept Chakchouka

december 2020

Schotel oorspronkelijk uit Noord-Afrika, het is een soort gebakken paprika's, paprika's, tomaten, uien en waaraan aan het einde van de eieren wordt toegevoegd. Ingrediënten: 2 uien 3 teentjes knoflook  Een...

Fettucine aux cèpes de bordeaux

Fettuccine met eekhoorntjesbrood uit Bordeaux

december 2020

500 g Fettuccine Ciccone 1 teen knoflook 3CS olijfolie Ongeveer 500 g Bordeaux-eekhoorntjesbrood zwarte peper Een gerecht dat onverwacht snel gemaakt kan worden, mits je kwaliteitspasta en een paar eekhoorntjesbrood...

Rigatoni sauce tomate

Rigatoni met tomatensaus (snel recept)

december 2020

500 g rigatoni Ciccone 1 teen knoflook 1 ui 1 el olijfolie Ongeveer 400 g tomatenpassata Een beetje basilicum Een gerecht dat snel en onverwachts gemaakt kan worden, op voorwaarde...

Tagliata

Tagliata

december 2020

Ingrediënten Stuk rundvlees 3 cm - 4 cm dik Parmezaanse stukjes Raket Cherry-tomaten Grof zout Zwarte peper Verhit je pan op hoog vuur en gril het vlees ongeveer 2 minuten...

Recept voor spaghetti alla carbonara, de echte!

november 2020

Recept voor spaghetti alla carbonara, de echte! 400 g spaghetti 150 g pecorino romano (of parmezaan) 4 eieren 200 g guanciale (gedroogde varkenswang zoals ham) vers gemalen zwarte peper Zout  ...

Foccacia

Foccacia-recept

november 2020

Foccacia  Deeg       700 g bloem (indien mogelijk type 00, grano tenero) 300 g water 1/2 pak verse gist 1 tl zout 1CS suiker 4 eetlepels olijfolie   "garneren"...

  • 1
  • 2

Snelle links

  • Zoeken
  • Onze producenten
  • Recepten
  • Over ons
  • Info - Evenementen
  • Waarom natuurlijk?
  • Verkoopvoorwaarden
  • Levering
  • Neem contact op
  • Gebruiksvoorwaarden
  • Restitutiebeleid

Abonneer op onze nieuwsbrief

  • Facebook
  • Instagram

Taal

  • Français
  • English
  • Nederlands
Betaalmethoden
  • American Express
  • Apple Pay
  • Bancontact
  • Google Pay
  • Maestro
  • Mastercard
  • PayPal
  • Shop Pay
  • Visa
© 2023, Ovino.be Ovino en het bijbehorende logo zijn geregistreerde handelsmerken.
  • Een selectie kiezen resulteert in het geheel verversen van de pagina.